Kathleen  gastouder in boskoop Kinderopvang Waddinxveen, Gastouderbureau in boskoop Ik ben Kathleen, 26 jaar, woonachtig in Boskoop en moeder van 2 kinderen. Ik heb een christelijke leefstijl die ik ook aan mijn eigen kinderen mee geef.

Mijn hobby’s zijn zwemmen, zingen maar vooral lekker creatief bezig zijn! Buiten ben ik ook veel te vinden en geniet ik van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Vanaf half oktober ga ik starten als Gastouder aan huis, ik heb er ontzettend veel zin in! Op de dinsdag, woensdag en donderdag heb ik nog opvangplekjes. Ik vind het heel mooi dat ik het vertrouwen krijg om straks misschien wel voor uw kind(eren) te mogen zorgen en mee te gaan genieten in alle mooie sprongetjes die de kinderen in hun ontwikkeling mee maken.

Ieder kind is anders, daarom vind ik het heel belangrijk om naar ieder kind als individu te kijken en te luisteren naar hun wensen en behoeftes, je bent zoals je bent en je mag er zijn! Op deze manier wil ik de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel geven.

Kiest u voor gastouderopvang bij mij? Samen gaan we vast en zeker een leuke tijd beleven, ik kijk er naar uit om uw kindjes te mogen verwelkomen!

Socials