Monica  gastouder in boskoop Kinderopvang Waddinxveen, Gastouderbureau in boskoop Mijn Naam is Monica, en 30 jaar oud. Getrouwd met Marcel en wij hebben samen een dochtertje Lynn van 2, een jongen Vinz die in november is geboren en onze hond Duco wanneer de gastouderopvang geopend is, is Duco(de hond) met mijn man mee naar zijn werk.

Wij wonen dicht bij het Gouwebos wat wij heerlijk vinden om door heen te wandelen en te ontdekken wat er allemaal groeit en leeft. In februari 2018 ben ik gestart als gastouder. Hiervoor heb ik 2 opleidingen afgerond en al heel wat jaren werkervaring erop zitten. Zo heb ik 2007 de opleiding sociaal pedagogische werker niveau 3 afgerond en in 2010 de opleiding tot verpleegkundige niveau 4. Ik heb meerder EHBO opleidingen gevold 9-10-2017 heb ik me recentelijk weer gecertificeerd. Tijdens en na mijn opleidingen heb ik meerdere jaren in de gehandicapten sector gewerkt en ben ik werkzaam als kraamverzorgster geweest.

Het Gastouderopvang Monica is voor mijn een nieuwe uitdaging waarin ik het geleerde tijdens mijn opleidingen en ervaringen in het werkveld kan toepassen in de praktijk en waar ik kan realiseren wat ik mijn eigen kinderen ook toewens.

Ik vind dat elk kind uniek is en dat het zijn eigen wegen vindt tot ontwikkelen. Hierbij op aansluiten vind ik het belangrijk dat ik kijk naar de ontwikkeling van elk kind en de daarop gewenste activiteiten aanbied. En niets moet dit vind ik vooral heel erg belangrijk in het spelen, gaat een kind bijvoorbeeld liever spelen dan knutselen vind ik dit prima.

Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat ze de wereld ontdekken zowel binnen als buitenshuis. Zo heb ik een bakfiets en een duo kinderwagen waarmee we erop uit kunnen trekken.

Socials