Dorith  gastouder in waddinxveen Kinderopvang Waddinxveen, Gastouderbureau in waddinxveen Mijn naam is Dorith. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een zoontje in de kleuterleeftijd en een dochter op de middelbare school. Sinds augustus 2017 werk ik 3 dagen in de week van 7:30-18:00 uur als gastouder in Waddinxveen.

Voordat ik startte als gastouder heb ik 8 jaar als leerkracht basisonderwijs in Rotterdam gewerkt, waarvan de laatste jaren in de onderbouw. Omdat ik dit lastig te combineren vond met mijn gezin heb ik besloten om mijn eigen gastouderopvang ‘Draakjesbijdoriththuis’ op te starten.

Het belangrijkste vind ik dat de kinderen zich bij mij veilig voelen. Dat is, denk ik, de basis van een goede opvang. Zo zullen de kinderen op dagen dat ze niet thuis kunnen zijn toch een vertrouwde en veilige plek hebben waar heerlijk gespeeld kan worden, waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar volop ruimte is om sociale vaardigheden te leren door met anderen te spelen.

Omdat de opvang die ik bied zo kleinschalig is kan ik veel aandacht geven aan het individuele kind. Bij de hele kleintjes kan ik zo veel mogelijk hun eigen dagritme aanhouden en de wat oudere kinderen kan ik stimuleren in hun spel, waarbij ik zo veel mogelijk aan zal sluiten bij de belevingswereld van het kind zelf. Ik vind het leuk de kinderen dingen te leren door activiteiten aan te bieden, maar ook om te observeren terwijl ze zelf lekker aan het spelen en ontdekken zijn.

Bij vragen of interesse kunt u contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier. Ik sta u graag te woord.

Socials