Kim  gastouder in waddinxveen Kinderopvang Waddinxveen, Gastouderbureau in waddinxveen Mijn naam is Kim. Ik ben geboren op 23 januari 1992. Ik woon samen met mijn man, onze zoon ( 26-06-2014) en onze hond ( Wolfskees, middelmaat hond). Mijn opvang heet BimBamBentje gastouderopvang.

BimBamBentje is een professionele, huiselijke dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Ik biedt een veilige, vertrouwde omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Kinderen komen in de belangrijkste fase van hun leven bij BimBamBentje. Door ze te ondersteunen in ‘het samen spelen’ en ‘hun eigen ik ontwikkelen’ worden ze vertrouwd met mij en zichzelf. Ik ondersteun kinderen hier volop in, door het aanbieden van verschillende activiteiten die inspelen op de behoefte en interesses van ieder kind. U kunt hierbij denken aan een boekje (voor)lezen, liedjes zingen, knutselen, puzzelen of een spel met elkaar doen.

Ik vind het belangrijk om buiten bezig te zijn. Als het weer het even toe laat zijn wij buiten te vinden. Er is een tuin aanwezig met kinderspeelgoed en in de omgeving zijn verschillende speeltuintjes en parkjes.

Socials