Nienke Leuke gastouder in zevenhuizen Kinderopvang Waddinxveen, Gastouderbureau in zevenhuizen Mijn naam is Nienke en ik ben 29 jaar. Samen met mijn man, 2 zoontjes Reaven (2014) en Caelan (2018) en onze hond ben ik sinds kort gastouder in Zevenhuizen in de wijk Koningskwartier.

In Zevenhuizen ben ik opnieuw met een gastouderopvang gestart. Mijn gastouderopvang bestaat nu bijna 5 jaar en ik doe dit met enorm veel plezier. Na de opleiding SPW4 te hebben gevolgd heb ik meerdere jaren met kinderen gewerkt. Zowel op het KDV en BSO als oppas aan huis heb ik ervaring opgedaan. Mijn hart ligt bij kinderen en ik vind het een eer om voor kinderen te mogen zorgen.

Ik bied een goed en rustig opvang plekje, waar de zorgzaamheid en geborgenheid op 1 staat. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen en dat ze zichzelf kunnen zijn, kind kunnen zijn en lekker kunnen spelen.

Bij opvang Dagster in Zevenhuizen zijn er vaste eet tijden  zoals fruit en brood, maar ook slaaptijden.  Uiteraard met nog hele kleintjes kijken we naar het kind zelf en handel ik naar behoefte. We gaan graag naar buiten, een wandeling met de hond of even naar de speeltuin. Ook is er een tuin aanwezig waar we even lekker kunnen spelen.
Zoekt u een rustig, fijn plekje voor uw kindje(s) bij een lieve en zorgzame gastouder? Dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen.

Socials