Kinderopvang Waddinxveen

Helpt bij het vinden van een gastouder

GASTOUDERBUREAU WADDINXVEEN

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau in Waddinxveen en is gericht op een passende kwalitatieve gastouderopvang in Waddinxveen. Zo bemiddelt Kinderopvang Waddinxveen tussen de ouder(s) en de gastouder in Waddinxveen.

Professionele gastouder in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een geregistreerd gastouderbureau die werkzaam is in de gemeente Waddinxveen. Als regionaal sterk vertegenwoordig gastouderbureau hebben wij goed contact en inzicht in de kwaliteit van onze gastouders. Voor een goede opvang moet er een ‘klik’ tussen ouders en gastouder in Waddinxveen zijn. Wil je een keer bij een gastouder kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier om je aan te melden! Kinderopvang Waddinxveen vindt deze persoonlijke band tussen gastouder en ouders in Waddinxveen erg belangrijk.

Vind een gastouder | Kinderopvang Waddinxveen

Op zoek naar een gastouder in Waddinxveen?

Neem contact op en wij helpen bij het vinden van een gastouder.

Wordt gastouder | Kinderopvang Waddinxveen

Wat is een gastouder

Bij deze vorm biedt de gastouder opvang aan in haar eigen huis. De gastouders van Kinderopvang Waddinxveen zijn gekwalificeerde gastouders die met veel liefde kinderen aan huis opvangen. Alle gastouders volgen regelmatig een pedagogische training of cursus. Ook hebben ze allemaal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), een diploma gericht op het werken met kinderen en een erkend EHBO diploma. Onze gastouders vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Mede door het volgen van extra pedagogische trainingen en in hun dagelijkse werkzaamheden worden zij bijgestaan door het Gastouderbureau Kinderopvang Waddinxveen, op deze manier streven wij naar hoogwaardige kwaliteit.

HEB JIJ EEN HART VOOR KINDEREN? WORDT GASTOUDER!

Neem contact op met Janneke van Dalum voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact op


  Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Limaweg 49f
  2743 CB Waddinxveen

  06-50488885
  janneke@kinderopvangwaddinxveen.nl

  LRK: 487797887
  KvK: 61461024