Kinderopvang Waddinxveen, helpt zoeken naar een gastouder in Waddinxveen

Gastouderbureau in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau in Waddinxveen en is gericht op een passende kwalitatieve gastouderopvang in Waddinxveen. Zo bemiddeld Kinderopvang Waddinxveen tussen de ouders, gastouder in Waddinxveen.

Professionele gastouder in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een geregistreerd gastouderbureau die werkzaam is in de gemeente Waddinxveen. Als regionaal sterk vertegenwoordig gastouderbureau hebben wij goed contact en inzicht in de kwaliteit van onze gastouders. Voor een goede opvang moet er een ‘klik’ tussen ouders en gastouder in Waddinxveen zijn. Wil je een keer bij een gastouder in Waddinxven kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier om je aan te melden! Kinderopvang Waddinxveen vindt deze persoonlijke band tussen gastouder en ouders in Waddinxveen erg belangrijk.

Direct inschrijven voor ouders

Zoek een gastouder in Waddinxveen

Gastouders in Waddinveen

Kwalitatief en vertrouwde gastouder in Waddinxveen

Elk kind heeft recht op vertrouwde omgeving waarin ruimte is voor het kind, waarin het kind zichzelf kan zijn en kan leren omgaan met anderen kinderen. Huiselijk gastouderopvang kenmerkt zich door de veilige, persoonlijk en vertrouwde omgeving voor een kind. Met elke dag dezelfde vertrouwde gastouder. In het pedagogisch beleid vertellen wij u hier graag meer over. Ben jij de gastouder die wij zoeken? Klik hier om je aan te melden!

Duurzaamheid en verantwoorde voeding is erg belangrijk. Gastouderbureau Kinderopvang Waddinxveen neemt hierin haar verantwoordelijkheid door de gastouders te informeren over gezonde voeding. Alle gastouders krijgen de mogelijkheden om een training te volgen over gezonde voeding in de gastouderopvang.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of u kind aanmelden? Meld u zich dan aan via deze site of neem contact op met Kinderopvang Waddinxveen.

Direct inschrijven voor gastouders

Voorstellen

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau wat ontstaat is uit een ideale missie. In Waddinxveen de beste gastouderopvang organiseren. Als oprichter van Kinderopvang Waddinxveen is dit elke dag mijn drijfveer om hier actief aan de slag te gaan.

Over Janneke

Sinds 2006 ben ik werkzaam in verschillende functies in de kinderopvang, jeugdzorg en onderwijs. Dit naast mijn (deeltijd) opleiding HBO-pedagogiek. In 2014 verhuisde wij naar Waddinxveen en ben ik gestart met GOB Kinderopvang Waddinxveen. Samen met mijn man Brent en onze twee kinderen een dochter (2015) en zoon (2016) wonen wij met sindsdien in Waddinxveen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en lees ik graag boeken. Daarnaast verdiep ik mij graag uiteenlopende onderwerpen en ontwikkel ik op z'n tijd zelf een cursus of training. Op dit moment ben ik gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang en actief Nikta trainer kinder-EHBO.

5 sterren - gebaseerd op 8 beoordelingen
Noordkade 100c 2741GA Waddinxveen Zuid-Holland Nederland