Kinderopvang Waddinxveen, helpt zoeken naar een gastouder in Waddinxveen

Gastouderbureau in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau in Waddinxveen en is gericht op een passende kwalitatieve gastouderopvang in Waddinxveen. Zo bemiddeld Kinderopvang Waddinxveen tussen de ouder(s) en de gastouder in Waddinxveen.

Professionele gastouder in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een geregistreerd gastouderbureau die werkzaam is in de gemeente Waddinxveen. Als regionaal sterk vertegenwoordig gastouderbureau hebben wij goed contact en inzicht in de kwaliteit van onze gastouders. Voor een goede opvang moet er een ‘klik’ tussen ouders en gastouder in Waddinxveen zijn. Wil je een keer bij een gastouder kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier om je aan te melden! Kinderopvang Waddinxveen vindt deze persoonlijke band tussen gastouder en ouders in Waddinxveen erg belangrijk.

Direct inschrijven voor ouders

Zoek een gastouder in Waddinxveen

Gastouders in Waddinxveen

Wat is een gastouder in Waddinxveen

Bij deze vorm biedt de gastouder opvang aan in haar eigen huis. De gastouders van Kinderopvang Waddinxveen zijn gekwalificeerde gastouders die met veel liefde kinderen aan huis opvangen. Alle gastouders volgen regelmatig een pedagogische training of cursus. Ook hebben ze allemaal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), een diploma gericht op het werken met kinderen en een erkend EHBO diploma. Onze gastouders vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Mede door het volgen van extra pedagogische trainingen en in hun dagelijkse werkzaamheden worden zij bijgestaan door het Gastouderbureau Kinderopvang Waddinxveen, op deze manier streven wij naar hoogwaardige kwaliteit.

Direct inschrijven als ouder

Heb jij een hart voor kinderen? Wordt gastouder!

Op dinsdagavond 2 november 2021 houdt Janneke van Dalum van Kinderopvang Waddinxveen een informatieavond over het versnelde omscholingstraject tot gastouder. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kinderopvangwaddinxveen.nl

5 sterren - gebaseerd op 8 beoordelingen
Noordkade 100c 2741GA Waddinxveen Zuid-Holland Nederland