Kinderopvang Waddinxveen, helpt zoeken naar een gastouder in Waddinxveen

Gastouderbureau in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau in Waddinxveen en is gericht op een passende kwalitatieve gastouderopvang in Waddinxveen. Zo bemiddeld Kinderopvang Waddinxveen tussen de ouders, gastouder in Waddinxveen.

Professionele gastouder in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een geregistreerd gastouderbureau die werkzaam is in de gemeente Waddinxveen. Als regionaal sterk vertegenwoordig gastouderbureau hebben wij goed contact en inzicht in de kwaliteit van onze gastouders. Voor een goede opvang moet er een ‘klik’ tussen ouders en gastouder in Waddinxveen zijn. Wil je een keer bij een gastouder in Waddinxven kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier om je aan te melden! Kinderopvang Waddinxveen vindt deze persoonlijke band tussen gastouder en ouders in Waddinxveen erg belangrijk.

Direct inschrijven voor ouders

Zoek een gastouder in Waddinxveen

Gastouders in Waddinveen

Wat is een gastouder in Waddinxveen

Bij deze vorm biedt de gastouder opvang aan in haar eigen huis. De gastouders van Kinderopvang Waddinxveen zijn gekwalificeerde gastouders die met veel liefde kinderen aan huis opvangen. Alle gastouders volgen regelmatig een pedagogische training of cursus. Ook hebben ze allemaal een verklaring van goed gedrag (VOG), een diploma gericht op het werken met kinderen en een erkend EHBO diploma. Onze gastouders vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Mede door het volgen van extra pedagogische trainingen en in hun dagelijkse werkzaamheden worden zij bijgestaan door het Gastouderbureau Kinderopvang Waddinxveen, op deze manier streven wij naar hoogwaardige kwaliteit.

Direct inschrijven als ouder

Heb jij een hart voor kinderen? Wordt gastouder!

Op dinsdagavond 2 november 2021 houdt Janneke van Dalum van Kinderopvang Waddinxveen een informatieavond over het versnelde omscholingstraject tot gastouder. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kinderopvangwaddinxveen.nl

Voorstellen

Kinderopvang 

Kinderopvang Waddinxveen is een kleinschalig gastouderbureau die ontstaat is uit een ideale missie. In Waddinxveen en directe omgeving kwalitatieve gastouderopvang organiseren. Als oprichter van Kinderopvang Waddinxveen is dit elke dag mijn drijfveer om hier actief mee aan de slag te gaan. 
 

Over Janneke 

Sinds 2006 ben ik werkzaam in verschillende functies in de kinderopvang, jeugdzorg en onderwijs. Dit naast mijn (deeltijd) opleiding HBO-pedagogiek. In 2014 verhuisden wij naar Waddinxveen en ben ik gestart met GOB Kinderopvang Waddinxveen. Samen met mijn man Brent en onze twee kinderen een dochter (2015) en zoon (2016) wonen wij met sindsdien in Waddinxveen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, lees ik graag boeken. Daarnaast verdiep ik mij graag in uiteenlopende onderwerpen en ontwikkel ik op z'n tijd zelf een cursus of training. Op dit moment ben ik gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang en actief Nikta trainer kinder-EHBO.

5 sterren - gebaseerd op 8 beoordelingen
Noordkade 100c 2741GA Waddinxveen Zuid-Holland Nederland