Voor ouders

Kinderopvang Waddinxveen Voor ouders in Waddinxveen

Voor ouders in Waddinxveen

Kinderopvang Waddinxveen is een geregistreerd en erkend gastouderbureau die bemiddeld tussen gastouders in regio Waddinxveen en vraagouders. Met deze registratie kunt u met de kinderopvang bij één van onze gastouders in Waddinxveen aanspraak maken op kinderopvangtoeslag. Op deze manier is een gastouder al snel goedkoper dan een Kinderopvangorganisatie.

Zoek een gastouder in Waddinxveen

Gastouders in Waddinveen

Wat is een gastouder in Waddinxveen

Bij deze vorm biedt de gastouder opvang aan in haar eigen huis. De gastouders van Kinderopvang Waddinxveen zijn gekwalificeerde gastouders die met veel liefde kinderen aan huis opvangen. Alle gastouders volgen regelmatig een pedagogische training of cursus. Ook hebben ze allemaal een verklaring van goed gedrag (VOG), een diploma gericht op het werken met kinderen en een erkend EHBO diploma. Onze gastouders vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Mede door het volgen van extra pedagogische trainingen en in hun dagelijkse werkzaamheden worden zij bijgestaan door het Gastouderbureau Kinderopvang Waddinxveen, op deze manier streven wij naar hoogwaardige kwaliteit.

Direct inschrijven als ouder

Wat is een Leidster aan huis in Waddinxveen?

Leidster aan huis is een andere vorm van kinderopvang. Bij deze vorm biedt de gastouder opvang aan in het huis van de ouders. Het voordeel hiervan is dat de kinderen in hun eigen omgeving blijven. Voor u geeft dit rust en een veilig gevoel omdat u het kind niet weg hoeft te brengen of op te halen. Daarnaast is een leidster aan huis vanaf 2 kinderen financieel aantrekkelijk!

Direct inschrijven als ouder

5 sterren - gebaseerd op 8 beoordelingen
Noordkade 100c 2741GA Waddinxveen Zuid-Holland Nederland